PUBGTiskové zprávy

NÁVRAT ZTRACENÉHO SYNA – PŘEDSTAVUJEME NOVOU PUBG SOUPISKU

Je to něco málo přes dva týdny, kdy jsme se dozvěděli zdrcující zprávu o tom, že nás opouští náš PUBG tým. Doslova pár hodin po skončení PGS Berlin jsme byli obeznámeni s touto informací a tak pro nás skončila jedna éra z hodiny na hodinu. Avšak jsme rozhodli, že PUBG pod Inside Games neskončí a věříme, že se nám povedlo přivést do Inside Games tým, který má vysokou kvalitu a bude schopný hrát na podobné či vyšší úrovni. 

Nový PUBG tým se skládá z jmen, které pro znalce PUBG scény budou známá. Mezi nimi je i navrátilec „Stamz“, který byl součástí historicky prvního PUBG týmu v našich barvách. Odehrál za nás MČR 2018 a nyní se vrací do modrobílého dresu, aby začal budovat další úspěšnou PUBG historii Inside Games. S ním se v modrobílém dresu představí střelci Romcek, M1st1ck, arSHO ty pak doplňuje taktický kouč Dudyss. Tento tým se prezentuje převážně agresivní hrou a je složen ze zvučných jmen a vícemistrů České republiky za rok 2019.

Cíle jsou jasné. Vybudovat si status jedničky na tuzemské scéně, bojovat v zahraničních ligách a probojovat se na PGS do Berlína. Věříme, že jsme si vybrali ty nejlepší hráče, které v současnosti u nás najdeme. Držíme klukům palce, ať jim to v modrobílem dresu střílí. #iGHYPE

Soupiska:

  • Image result for sk flag icon Stanislav „arsho“ Hrevúš
  • Image result for cz flag icon Ondřej „Stamz“ Gofroj
  • Image result for sk flag icon Roman „Romcekk“ Hodorovský
  • Image result for cz flag icon Lukáš „M1st1ck“ Kotalík
  • Image result for cz flag icon Patrik „Dudyss“ Dudek – coach

 

Rozhovor s Ondřejem „St4mz“ Gofrojem

  • Ahoj Stamzi, spousta lidí včetně našich fanoušků tě zná. Pověz nám co tě zavedlo nazpět do dresu Inside Games?
  • Zdravím všechny fanoušky Inside Games. Minulou sezónu jsem plánoval skončit s PUBG na dobro, neměl jsem žádné vysoké ambice a jednoduše jsem se chtěl věnovat jiným věcem v mém osobním životě. Proto jsem se přidal do týmu FFFW, jelikož kluci měli úplně stejný mindset. I přesto, že jsme hráli jen české turnaje a trénovali opravdu jen výjimečně, se nám na závěr sezóny podařilo ukořistit 2. místo na MČR. Právě to mě motivovalo se vrátit zpět ve velkém a začít PUBG dávat něco víc, než tomu bylo v roce 2019. Nabídka od Inside Games přišla po rozpadu jejich nejlepšího celku na tuzemské scéně. Jelikož jsem za Inside Games už v minulosti hrál, neváhal jsem a souhlasil s reprezentací právě této organizace.

 

  • Jaké jsou vaše plány pro nadcházející sezónu?
  • Máme v plánu hrát všechny turnaje, které budou k dispozici. V nejbližší době nás uvidíte v lize 303 esports royale 2. Do budoucna tomu bude Playzone challenge, PGS a v závěru sezóny MČR. Mezi velkými turnaji trénujeme na Challenger mode nebo GLL. Tyto turnaje i vysíláme na twitchi a to konkrétně na kanálu https://www.twitch.tv/arsho.

 

  • Jaké vidíš vaše šance v EU turnajích, ať už v 303 esportRoyal nebo v PGS?
  • Poslední dvě velké kvalifikace jsme skončili v obou případech v posledním kole, kde už konkurence byla opravdu našlapaná. Právě v těchto kvalifikacích jsme, jako nově složený tým, nabrali spoustu zkušeností a plánujeme je zužitkovat v nadcházejicích turnajích. Věřím, že naši smůlu posledních kol prolomíme a ukážeme všem evropským týmům, jak se ta hra opravdu hraje!

 

Rozhovor s trenérem Patrikem „Dudyssem“ Dudkem

  • Ahoj Dudyssi, trošku se nám představ pro naše fanoušky a řekni, jakou pozici v týmu budeš zastávat?
  • Ahoj, jmenuji se Patrik, už pár let studuji vysokou školu. PUBG se věnuji přes 2 roky, kde jsem vystřídal týmy jako Gravity, ALZA Gaming a eSuba. Můj největší úspěch je druhé místo na MČR 2018 za ALZA Gaming a postup do Grandfinále Wingman se St4mzem. Po MČR jsem se rozhodl přestat aktivně hrát a přesunul jsem se do pozice trenéra.

 

  • Stáváš se novým trenérem týmu Inside Games PUBG. Pověz nám něco o plánech pro následující měsíce, jaké jsou cíle a ambice?
  • Každý týden se účastníme MČR kvalifikací nebo GLL turnajů, které bereme jako trénink na ligu 303 esports Royale 2 a na kvalifikaci na finskou lanku, které se budou konat v dubnu. Pomalu se připravujeme na další PGS kvalifikaci do Berlína, kterou bereme jako hlavní cíl na následující měsíce.  Chceme, aby se barvy Inside Games představily i počtvrté v Berlíně.